HOTTEST FOLLOWER ^_^

Thursday, May 22, 2014

Contact Lens Cosplay Malaysia Online

Mana nak cari contact lens naruto murah di malaysia ya?? Kanta lekap bercorak sharingan , cosplay anime mata bewarna putih dan lain-lain?? Yap memang susah nak cari, biasa harga di kedai RM100 keatas tau . Jadi aku sharekan disini tempat beli contact lens naruto yang murah , sila klik pada gambar atau sms / whatsapp no 0179310057 untuk membuat pesanan ye .. hanya RM45.00 sepasang, beli banyak lagi murah, boleh juga beli borong untuk jual pada rakan-rakan ;)



Saturday, April 19, 2014

Gheesylicious Cakes Gong Badak Kuala Terengganu

Hello kepada yang sudi membaca blog Gee yang tak seberapa ni :D

Sekarang fenomena kek dalam bekas kecik-kecik yang boleh dibawa kemana saja . Jadi , saya juga telah di seru untuk buat pencuci mulut yang sangat terkenal dimerata dunia . Iaitu tiramisu .
Apa tu tiramisu?? Pencuci mulut ni berasal dari negara Italy ye bukan Japan . 
Made in Italy , tapi Gee buat mengikut resepi sendiri ( dengan penuh kasih sayang ok :P )

Kenapa perlu cuba Cheesie Tiramisu Marie ni? 
Pengemar keju / cheese tak boleh lari daripada pencuci mulut ni , bila dah rasa sesuap, pasti tak cukup satu bekas .Kaya dengan rasa keju yang berkrim dan cair di dalam mulut . Wahh sedap tau makan masa tengah cuaca panas . Keluarkan aja dari peti sejuk dan makan terus . Yummy-yummy.


Mana nak dapatkan Cheesie Tiramisu Marie yang sedap dan murah ni?
Gee adunkan semua dari bahan yang terbaik , berjenama dan 100% halal ya, jadi jangan risau .
Siapa duduk di Gong Badak boleh order melalui sms atau whatsapp di no 0179310057.
Nak jumpa boleh cod disekitar , batu 6 , xiri gong badak, burger king gong badak , giant gong badak , hock kee seng gong badak , tunas manja gong badak kuala terengganu .
Harga mula dari RM6.00-RM10.00 , mengikut saiz bekaslah ya . 

Saturday, March 22, 2014

Pilihan Nama Untuk Kucing / Haiwan Perliharaan Kesayangan Anda

Salam kali ni nak kongsi senarai nama untuk kucing dan haiwan kesayangan . Bagi aku cukup la sekadar nama tu senang disebut kerana senang aku nak jerit-jerit panggil nama beliau ;)
Kalau bagi nama panjang dan susah nak sebut payah nak jerit-jerit malu nanti orang dengar :P
Senarai dibawah akan di tambah lagi bila dapat idea nama yang comel-comel 



~ A.G
~ Ava
~ Apple
~ Alex
~ Aby
~ A.J
~ Ash
~ Ace
~ Dona
~ Kenny
~ Ken
~ Dely
~ Nomi
~ Domi
~ Komi
~ Ben
~ Niko
~ Niki
~ Fio
~ Geo
~ Neo
~ Ezy
~ Bony
~ Berry
~ Ola
~ Nemo
~ Cici
~ Mika
~ Kelly
~ Kell
~ Bell
~ Bella
~ Oyen
~ Oreo
~ Orea
~ Momo
~ Kiwi
~ Lila
~ Luna
~ Lili
~ A.G
~ Cleo
~ Cami
~ Hero
~ Cifa
~ Oli
~ Leo
~ Leon
~ Fifi
~ Una 
~ Uni
~ Mika
~ Milo
~ Koko
~ Toby
~ Jess
~ Zoe
~ Jed
~ Jiro
~ Kimy
~ Kim
~ Yuki
~ Piko
~ Kiko
~ Uzi
~ Zeno
~ Gary



Tuesday, February 4, 2014

Nak besarkan anak mata?? Contact lens besarkan anak mata area Gong Badak Kuala Terengganu

Salam semua reader yang sudi membelek blog yang tak seberape ni.. hehe jarang update.
Ok terus kepada tajuk di atas , kebanyakkan gegirl atau wanita yang inginkan anak mata besar seperti artis korea, dan contoh seperti heliza helmi yang sweet itu.

Kalau teringin nak melaram yang natural colour seperti black dan choco sangat sesuai , sebab warna tak terlalu menyerlah. Ok akan ku kongsikan gambar aku sebagai contoh untuk tatapan kaum wanita aje ye :D
ok ni kanta mata warna hitam yang memberikan kesan anak mata menjadi lebih besar dan cute ^^

yang ini pula warna koko yang tak nampak sangat, kalau duduk bawah matahari nampakla kekokoannya , sweet dan natural ^^

Nak beli kanta mata / contact lens online? Boleh la cuci mata dan beli secara online disini , dah buat bisnes ni hampir 3 tahun alhamdulillah pelanggan semua puas hati ^^ harga sangat murah dan boleh beli borong, lebih banyak order lagi murah :D
click gambar dibawah untuk cuci mata gambar-gambar lens yang begitu banyak pilihan corak dan warna
 Kalau nak beli contact lens cod pun boleh / jumpa bayar depan , tapi perlu order dulu jenis contact lens dan meet up with me dekat area giant gong badak , xiri gong badak,  atau burger king petronas gong badak .

Bawah ada contoh gambar jenis contact lens big eye yang terlaris =)


kanta mata hello kitty warna coklat / brown 


super nudy barbie lens warna brown yang terlaris =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...