HOTTEST FOLLOWER ^_^

Monday, January 2, 2017

Set Right Light Murah Malaysia

Salam semua
lama dah tak update blog ni , 2107 ni azam baru nak berjaya dalam bisnes uols pulak??
ok sekarang gee automatik masuk dalam bidang makeup-makeup , sebab minat sangat-sangat . 

Bukan sebab trend ye , memang hobi makeup . 
dekat rumah je makeupnya , kalau keluar jalan cukup la dengan foundation mascara dan liptint saja hehehe 

Kalau minat untuk tengok tutorial makeup, korang boleh masuk pages facebook makeup with gee 
dekat youtube pun boleh jenguk dan subscribe gee punya chanel https://www.youtube.com/channel/UCb-6aEuppGqL7D5kiWPwyXQ

Ok back to topik kitaa, dekat mane nak cari set ring light murah dan mampu milik?
rata-rat harga ring light studio RM400 keatas kalau watt lampunya 40 watt , so kat sini gee nak bagi tau korang .
guess what?? yes gee ade jual set ring light murah untuk makeup artist malaysia wuhuuu

Bukan untuk makeup artist malaysia je guna ring light ni , contoh macam gee makeup individual artist #mia yang selalu buat video tutorial, video parody , macam2 video lagi la, pencahayaan sangat-sangat penting tau .

yang ada produk sendiri pun , kalau dan ade kamera canggih, dengan ring light korang kan dapat perfect image untuk buat iklan barang-barang korang , dah tak ada gambar blur-blur sebab tak cukup cahaya . 

Dekat bawah testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan ring light 45 watt , gee ade jual yang 45 watt dan 75 watt 



Tips beli ring light
- tengok watt dia, cth 22w 45w 65w 75w
Lagi tinggi lagi terang
- tengok barang ape yang dapat, ramai terkejut gee jual murah complete satu set siap 4 free gift
- untuk personal n kelas makeup 45w cukup elok 
- insylh kalau nak beli dgn kawan2 kite bg diskaun2 pembelian 4 set keatas
- nak gambar lawa mesti ade ring light, kalau xde kene cari cahaya matahari 💋
.
contact gee melalu whatsapp 0179310057  
wechat geeranazyra
instagram malaydollshq 
instagram personal malaydollsmakeup

1 light stand 
1 ring light 45watt 34.5cm

free item :
1 casing bag
1 phone clip 
1 ballhead mount
1 diffuser
Warna pilihan pink dan black

RM350 not include postage
berat keseluruhan dalm 3kg lebih




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...