HOTTEST FOLLOWER ^_^

Tuesday, February 4, 2014

Nak besarkan anak mata?? Contact lens besarkan anak mata area Gong Badak Kuala Terengganu

Salam semua reader yang sudi membelek blog yang tak seberape ni.. hehe jarang update.
Ok terus kepada tajuk di atas , kebanyakkan gegirl atau wanita yang inginkan anak mata besar seperti artis korea, dan contoh seperti heliza helmi yang sweet itu.

Kalau teringin nak melaram yang natural colour seperti black dan choco sangat sesuai , sebab warna tak terlalu menyerlah. Ok akan ku kongsikan gambar aku sebagai contoh untuk tatapan kaum wanita aje ye :D
ok ni kanta mata warna hitam yang memberikan kesan anak mata menjadi lebih besar dan cute ^^

yang ini pula warna koko yang tak nampak sangat, kalau duduk bawah matahari nampakla kekokoannya , sweet dan natural ^^

Nak beli kanta mata / contact lens online? Boleh la cuci mata dan beli secara online disini , dah buat bisnes ni hampir 3 tahun alhamdulillah pelanggan semua puas hati ^^ harga sangat murah dan boleh beli borong, lebih banyak order lagi murah :D
click gambar dibawah untuk cuci mata gambar-gambar lens yang begitu banyak pilihan corak dan warna
 Kalau nak beli contact lens cod pun boleh / jumpa bayar depan , tapi perlu order dulu jenis contact lens dan meet up with me dekat area giant gong badak , xiri gong badak,  atau burger king petronas gong badak .

Bawah ada contoh gambar jenis contact lens big eye yang terlaris =)


kanta mata hello kitty warna coklat / brown 


super nudy barbie lens warna brown yang terlaris =)

1 comment:

  1. bpe hrge sepasang? klau amek 10 psang bg hrge bpe? klau free nk jmpa..emel zanazinnia.zz@gmail.com.. tgal area tepoh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...