HOTTEST FOLLOWER ^_^

Thursday, July 12, 2012

BAJU PLUS SIZE XXL XXXL XXXXL

HELLO GIRLS! ^^,

Yap memang betul sukar nak dapatkan baju bersaiz besar  yang style . Macam jacket , inner jumpsuit dan lain-lain lagi. Kalau kita yang bertubuh comel ni , pergi survey di pasar raya ke butik ke, memang banyak kali kecewa sebab saiz kita tak ada =( .

Penat kaki melangkah dari kedai ke kedai butik ke butik, lenguh tangan nak belek baju yang saiz besar ( plus size ) namun masih tak berkenan di hati , ye la gadis bertubuh comel ni nak jugak bergaya dan jaga penampilan diri baru kita ada keyakinan diri.

So dimana kita nak cari baju plus size yang cun-cun tanpa lenguh kaki dan tangan? baju plus size berkualiti dan harga berpatutan . . .

SAIZ XL UNTIL XXXXL SEMENTARA STOCK MASIH ADA

SAIZ XL UNTIL XXXXL SEMENTARA STOCK MASIH ADA


SKIRT PLUS SIZE 

DRESS / MAXI CANTIK-CANTIK UNTUK PLUS SIZE




NICE TAK? JOM SHOPPING ONLINE PLUS SIZE DI SINI Gdolly Barbie Eye Lens
BAJU PLUS SIZE BERKUALITI TINGGI DAN HARGA MURAH


3 comments:

  1. mne nk dpt bju bsar2 nie??? please buat blog yg kmas ckit tuk asingkn bju bsar dn kcik..( ape saiz ade, harga, lebar bju termsuk dada dn lengan.. cara pemulangan baju berkenaan sekiranya x muat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cucucamber E-Boutique .... kat sini sume update...

      Delete
  2. like baju size besar di facebook HanaWardobe.. lihatlah koleksi baju yang cantik cantik.. selesa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...